ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας, δεν έχει πολλά μέρη"

Ζιλμπέρτο: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας, δεν έχει πολλά μέρη"
Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέφερε ότι η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό σημαίνει μία μεγάλη πρόκληση σε προσωπικό επίπεδο και εξήγησε ότι περιμένει από την ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει. (VIDEO)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την πρόσληψη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Βραζιλιάνος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "ΠΑΟ Λεωφόρο" στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του. Επίσης, ανέλυσε το σχέδιο του και ζήτησε από τους φιλάθλους να συνδράμουν στην ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζιλμπέρτο:

Για την επιστροφή του στην Αθήνα: "Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στην ομάδα, είμαι ευτυχισμένος και το αντιμετωπίζω ως μία μεγάλη πρόσκληση".

Για τους στόχους που έχουν τεθεί: "Νιώθω κολακευμένος που με επέλεξε η διοίκηση. Πλέον, οι στόχοι της ομάδας, είναι και δικοί μου στόχοι. Όλοι θέλουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή τη φορά έχω άλλο ρόλο. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων, θα πετύχουμε".

Για την ατμόσφαιρα που βίωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ: "Δεν μπόρεσα να παίξω εδώ και μάλλον έχασα αρκετά. Από αυτά που είδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Ξέρω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα πιο καυτή ατμόσφαιρα. Αυτό το γήπεδο μπορεί να γίνει κόλαση για τους αντιπάλους".

Για την άποψη του Άγγλου αρχιτέκτονα, που τόνισε ότι η Λεωφόρος έχει ψυχή: "Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Εάν δείτε πως είναι τα αγγλικά γήπεδα, η εξέδρα είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και για τους αντιπάλους είναι δύσκολο. Είναι σαν να έχεις τον 12ο παίκτη στο γήπεδο. Μετά τις εργασίες που θα γίνουν, η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα πιο καλή. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα απολαύσουν το νέο γήπεδο και αυτό το μέρος θα γίνει ιστορικό. Θα γίνει ένας χώρος νίκης".

Για την απόφαση του και το όραμα του: "Για να έρθω πίσω στον Παναθηναϊκό, στο ρόλο που έχω σημαίνει για μένα μία μεγάλη πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη οικογένεια. Ως οικογένεια φροντίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Εγώ θα αναλάβω τα καθήκοντα μου και θα κάνω ότι μπορώ και από την ομάδα περιμένω να κάνει ότι πρέπει. Όλοι θα συνεργαστούμε, υπάρχει μόνο ένας Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν διαφορετικά μέρη στον Παναθηναϊκό. Εάν εργαστούμε έτσι, με σκληρή δουλειά, με δέσμευση, αφοσίωση και πεποίθηση, θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ