ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Να διακριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ"

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Να διακριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ"
Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δηλώνει ότι το "τριφύλλι" έχει τις δυνατότητες και μπορεί να διακριθεί τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη, μέσω του Γιουρόπα Λιγκ

" Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση σαν ομάδα - όχι μόνο στην άμυνα - και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας ευκαιρίες σαν αυτές που μας "σκότωσαν" σε αυτό το επίπεδο. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια φάνηκε σαν η Ατλέτικο να έκανε πέντε ευκαιρίες και να πέτυχε πέντε γκολ. Αυτή ήταν η διαφορά. Η ποιότητα που έχουν στην επίθεση", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Αυτό που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο, κατά την κρίση του διεθνή μέσου του Παναθηναϊκού, όσον αφορά τον αποκλεισμό από τους Ισπανούς, ήταν ότι και στις δύο αναμετρήσεις οι "πράσινοι" βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ. " Δεχθήκαμε πρώτοι τέρμα και στα δύο ματς και αυτό μας σόκαρε. Ο προπονητής μας είπε να παίξουμε το παιχνίδι μας στη Μαδρίτη, γνωρίζοντας καλά ότι έπρεπε να κερδίσουμε τουλάχιστον με 2-0 για να προκριθούμε. Ωστόσο πριν το πέμπτο λεπτό δεχτήκαμε γκολ με αποτέλεσμα η ομάδα να γίνει νευρική. Όταν σου παίρνει τόσο χρόνο να μπεις στο παιχνίδι αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι οι πιθανότητές σου ελαχιστοποιούνται".

Πλέον με την ευρωπαϊκή περιπέτεια να συνεχίζεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Σίλβα δήλωσε: " Πρέπει να προσπαθήσουμε και να τα πάμε καλύτερα στο Γιουρόπα Λιγκ συγκριτικά με τα ματς κόντρα στην Ατλέτικο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δουλέψουμε σκληρά με στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτή τη διοργάνωση ενώ όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο".



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ