ΑΡΗΣ

Ζήνδρος: "Αποτυχία η ισοπαλία"

Ζήνδρος: "Αποτυχία η ισοπαλία"
New Image

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος θεώρησε αποτυχία την ισοπαλία με τον Πανθρακικό

Στην αρχική του τοποθέτηση σε εκπομπή του Libero 107,4 ο κ. Ζήνδρος αναφερόμενος στο παιχνίδι του Άρη του Σαββάτου με τον Πανθρακικό είπε: " Ήταν αποτυχία για τον Άρη η ισοπαλία στην Κομοτηνή και μάλιστα για πολλούς λόγους. Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή, δεν τράβηξαν τα ατού της ομάδας και ήταν σίγουρα απογοήτευση για τον κόσμο της ομάδας, που κατέκλυσε την πόλη και το γήπεδο και η ομάδα δεν τους έδωσε την χαρά της νίκης".

Συνεχίζοντας ανέφερε: " Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Πανθρακικός, που δεν είχε βαθμό στο πρωτάθλημα, πρέπει να παίρνεις την νίκη. Ο Άρης βέβαια έκανε φάσεις στον αγώνα αλλά από το 65' και μετά, με τον αντίπαλο του να παίζει ουσιαστικά με δέκα παίκτες, δεν μπορείς να μην κερδίζει τον αγώνα. Από παίκτες όπως ο Κόκε, ο Γκρασιάν και ο Αμπρέου περιμένει πολλά ο κόσμος και καλά κάνει γιατί μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι συμβαίνει με τους παίκτες της ομάδας, χάνουν πολύ εύκολα την μπάλα, δεν έχουν συγκέντρωση στο παιχνίδι τους και αυτό κοστίζει πολύ στην ομάδα".

Σχολιάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη δήλωσε: " Ο Άρης ήθελε μόνο την νίκη, το έδειξε από την αρχή και για αυτό όλοι θεωρούμε αποτυχία την ισοπαλία. Η ομάδα ήταν σαν να έπαιζε εντός έδρας ουσιαστικά και απέναντι σε μια ομάδα, που δεν νομίζω ότι μπορούσε να τον κοντράρει τόσο πολύ. Στο 2ο ημίχρονο, με την είσοδο του Κάλβο, φάνηκε να ανεβαίνει κι άλλο ο Άρης και έκανε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη αλλά ενώ ο Κάλβο είναι καλός παίκτης, δεν το έχει το γκολ. Και ο Κάλβο αλλά και οι περισσότεροι άλλοι έπαιξαν ατομικά στον αγώνα, δεν έβαλαν το συμφέρον της ομάδας πάνω από τον εαυτό τους και αυτό πρέπει να διορθωθεί άμεσα".

Κλείνοντας τόνισε ότι παραμένει αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στην συνέχεια λέγοντας: " Ο Άρης φέτος με την προσθήκη του Αμπρέου (αλλά και των υπολοίπων) έχασε λίγο σε ταχύτητα αλλά ανέβηκε σε επίπεδο περισσότερο, δυστυχώς όμως ακόμη η ομάδα δεν το έχει αποδείξει στους αγώνες που έχει δώσει.

Από την φύση μου πάντως είμαι αισιόδοξος και περιμένω ότι η ομάδα γρήγορα θα βελτιωθεί πολύ, οι προσδοκίες είναι πολλές από την ομάδα και δικαιολογημένα πιστεύω περιμένουν όλοι κάτι καλύτερο από αυτά που μας έχει δείξει έως τώρα. Πιστεύω ότι ο κ. Μαζίνιο θα έχει δει και θα ξέρει τι συμβαίνει, έτσι σίγουρα θα μπορέσει να τα αλλάξει όλα αυτά και να βελτιώσει την ομάδα. Ο Άρης έχει μεγάλη ποιότητα αλλά και πληθώρα παικτών, μπορεί λοιπόν στην συνέχεια να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα

".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ