ΑΡΗΣ

Ζήνδρος: "Δεν έχει συνέχεια η ομάδα"

Ζήνδρος: "Δεν έχει συνέχεια η ομάδα"
Χαβίτο

Προβληματισμένος εμφανίσθηκε ο Γιώργος Ζήνδρος από την φετινή εικόνα του Άρη.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" δείχνει απογοητευμένος από τις εμφανίσεις των "κιτρινόμαυρων": " Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με πολύ καλές προοπτικές για τον Άρη και όλοι περιμέναμε ότι η ομάδα θα έκανε το βήμα παραπάνω. Δυστυχώς όμως η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Άρη και προσωπικά έχω κάποιες επιφυλάξεις και για την συνέχεια.

Με τον Πανιώνιο πάντως η ομάδα έδειξε λίγο καλύτερη και ίσως δικαιούταν την ισοπαλία, όχι όμως τίποτε παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ότι με ευχαρίστησε πολύ η ομάδα, ξεκίνησε πολύ επιθετικά το παιχνίδι ο κ. Ερνάντεθ χωρίς να φροντίσει να καλύψει τα νώτα του. Υπήρχαν στην ενδεκάδα 5 επιθετικοί παίκτες και μόνο 1 αμυντικό χαφ ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια (και στα εντός έδρας μάλιστα) η ομάδα έπαιξε με 3 αμυντικά χαφ, κάτι δεν μου "πάει" καλά εδώ

".

Ολοκληρώνοντας την άποψη του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε τα εξής: " Δεν έχει υπάρξει φέτος ένα παιχνίδι, που ο Άρης να έχει κάποιο συγκεκριμένο κορμό, μια βάση παικτών στην οποία να στηρίζεται η ομάδα στους αγώνες της. Δεν έχει συνέχεια η ομάδα, λείπει ο κορμός και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει ο προπονητής να κατασταλάξει και να αποφασίσει τόσο για τους παίκτες που θα αποτελούν τον κορμό της ομάδας όσο και για την διάταξη που θα έχει η ομάδα στους αγώνες, τουλάχιστον στους περισσότερους".

Τέλος, σχολιάζοντας τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο κ. Ζήνδρος είπε τα εξής: " Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω από τον Άρη στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, για τους λόγους που ανέφερα προηγουμένως. Όσο για τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα είναι κουρασμένος από το παιχνίδι με την Γαλατασαράι αλλά είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και καλό πάγκο, έτσι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Δεν νομίζω λοιπόν ότι η κούραση θα τον επηρεάσει, αν είναι κάποιος παίκτης κουρασμένος θα κάτσει στον πάγκο και θα παίξει κάποιος άλλος ενώ πιστεύω επίσης ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει να παίξει τον αγώνα στα ίσια. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα έχει σχέση με τον τελικό του κυπέλλου, όπου ο Ολυμπιακός περίμενε τον Άρη κλεισμένος πίσω, αυτή την φορά θα παίξει πιο επιθετικά

".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ