ΑΡΗΣ

Ζήνδρος: "Περιμέναμε κάτι καλύτερο"

Ζήνδρος: "Περιμέναμε κάτι καλύτερο"
Άρης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό

Στο σχόλιο ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και την παρακολουθεί, ο κ. Ζήνδρος ανέφερε ότι: " Παρακολουθώ την ομάδα και είμαι όσο πιο κοντά μπορώ, έχω παρακολουθήσει τον Άρη φέτος και εντός και εκτός, ο Άρης άλλωστε είναι η μεγάλη μου αγάπη".

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο κ. Ζήνδρος τόνισε πως: " Αν κρίνουμε την ομάδα με βάση την θέση που κατέχει τώρα, τότε τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αν όμως κρίνουμε την ομάδα από την βαθμολογική της συγκομιδή, τότε δεν έχει πάει τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο με βάση την περσινή χρονιά, να δείξει η ομάδα ότι έχει προχωρήσει, έχει ανέβει ένα σκαλοπάτι. Φέτος όμως ο Άρης δεν έχει παίξει ακόμη τόσο καλό ποδόσφαιρο και δεν έχει σταθερή απόδοση. Η ομάδα όμως έχει πολύ καλό υλικό, ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα θα ανέβει στην συνέχεια, όλοι το ελπίζουμε γιατί γνωρίζουμε ότι μπορεί να το κάνει".

Μιλώντας για τον Πανθρακικό είπε: " Ο Πανθρακικός επίσης δεν ξεκίνησε καλά στο φετινό πρωτάθλημα αλλά στην συνέχεια ανέβηκε και έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Είναι ομάδα που έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της και αυτό είναι πολύ σημαντικό, έτσι δείχνει (για την ώρα τουλάχιστον) ότι δεν θα κινδυνεύσει στην συνέχεια".

Επιχειρώντας μια μίνι ανάλυση του Κυριακάτικου αγώνα τόνισε ότι: " Θα έλεγα ότι το παιχνίδι είναι πονηρό για τον Άρη, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον Πανθρακικό γιατί μπορεί να πάθει ζημιά. Βαθμολογικά άλλωστε οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά και ο Πανθρακικός ουσιαστικά δεν έχει να χάσει και πολλά αντιμετωπίζοντας τον Άρη, αντίθετα ο Άρης χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να μπορέσει να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στα play-off".

Στο σχόλιο του για τις δύο σημαντικές απουσίες που θα έχει ο Άρης στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό, των Ρονάλντο και Ρεγκέιρο, ο κ. Ζήνδρος είπε πως: " Σαφώς και είναι σημαντικές οι απουσίες των Ρονάλντο και Ρεγκέιρο, ειδικά του Βραζιλιάνου στην άμυνα. Από τον Ρεγκέιρο προσωπικά περίμενα περισσότερα, ίσως οι ατυχίες με τους τραυματισμούς που είχε να τον άφησαν λίγο πίσω, πιστεύω όμως στην συνέχεια να δείξει καλύτερα πράγματα γιατί είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Η απουσία του Ρονάλντο με ανησυχεί περισσότερο γιατί οι Γιάχιτς, Ρομπέρζ και Κουλουχέρη που υπάρχουν από πίσω, δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν".

Τέλος απαντώντας στην ερώτηση πως μπορεί ο Άρης να φύγει νικητής από την Κομοτηνή ο κ. Ζήνδρος ανέφερε: " Η άποψη μου είναι ότι ο Άρης πρέπει να χτυπήσει το παιχνίδι από την αρχή, να πάει για την νίκη παίζοντας επιθετικά και ανοιχτά. Πρέπει ο Άρης να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των παικτών του και να φύγει με τους 3 βαθμούς από την Κομοτηνή".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ