ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ζινολά: "Με ήθελε στην Μπαρτσελόνα ο Κρόιφ"

Ζινολά: "Με ήθελε στην Μπαρτσελόνα ο Κρόιφ"

Ο Νταβίντ Ζινολά αποκάλυψε μέσω συνέντευξής του πως έφτασε μία ανάσα από από την Μπαρτσελόνα, αλλά και τον λόγο για τον οποίο χάλασε η μεταγραφή. Διαβάστε ακόμη πότε του δόθηκε εκ νέου η ευκαιρία να πάει στη Βαρκελώνη και ποιος δεν τον άφησε.

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να έχει φορέσει στην καριέρα του ο Νταβίντ Ζινολά.

Ο Γάλλος έκανε λαμπρή καριέρα, ιδιαίτερα στα γήπεδα της Αγγλίας με τις Νιούκαστλ και Τότεναμ, και είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στους Καταλανούς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη "Le Journal du Dimanche".

"Ο Κρόιφ μου ζήτησε να παίξω σε ένα τουρνουά που διοργάνωνε το ίδρυμά του και μετά με κάλεσε σπίτι του και περπατήσαμε μαζί. Για μένα ήταν φανταστικό να παίξω υπό τις οδηγίες ενός ανθρώπου που τον είχα είδωλο, στον οποίο ήθελα να μοιάσω" είπε αρχικά πριν γνωστοποιήσει τον λόγο που χάλασε η μεταγραφή του:

"Του είπα πως μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου έχουν παίξει εκεί και γι' αυτό αγαπάω την Μπαρτσα. Ωστόσο, όλα αυτά ήταν πριν τον νόμο Μποσμάν και είχαν ήδη τρεις ξένους. Έπρεπε να περιμένω να φύγει κάποιος από τους Στόιτσκοφ ή Χάτζι. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι γιατί ο Κρόιφ δεν ήθελε να πουλήσει αυτούς τους παίκτες, ήταν δύσκολο".

Στη συνέχεια ο Ζινολά αποκάλυψε πως είχε μία ακόμη ευκαιρία να πάει στην Μπαρτσελόνα όταν ο Μπόμπι Ρόμπσον τον ήθελε. "Ο Ρόμπσον με κάλεσε και μου είπε πως είχε να μου κάνει μία πρόταση" ανέφερε ο Ζινολά, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν ύψους 11.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, η Νιούκαστλ δεν τον παραχωρούσε όπως ο εξήγησε ο Γάλλος: "Ο Κίγκαν μου είπε πως θα τον λίντζαραν αν με άφηνε να φύγω, επειδή την προηγούμενη χρονιά είχε πουλήσει τον Άντι Κόουλ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ