ΠΑΟΚ

Ζήτησαν νίκη κατά την άφιξη στο Λονδίνο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πάτησε στην αγγλική πρωτεύουσα εν μέσω αποθέωσης από τους φιλάθλους του "Δικεφάλου" που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε περίπου στις 9 η ώρα Ελλάδας στο αεροδρόμιο Στάνσεντ του Λονδίνου και πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (30/11) κόντρα στην Τότεναμ.

Οι φίλαθλοι του "Δικεφάλου" που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας φρόντισαν κατά την διάρκεια της πτήσης να ζεστάνουν τους παίκτες με τα συνθήματά και να τους μεταφέρουν την πίστη τους για "διπλό" στο "Γουάιτ Χάρτ Λέιν".

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έφτασαν στο Λονδίνο μέσω άλλων πτήσεων, οι οποίοι έκαναν κατευθείαν αισθητή την παρουσία τους με συνθήματα "ασπρόμαυρης" απόχρωσης.

Έπειτα από λίγη ώρα αναμονής τα μέλη της αποστολής επιβιβάστηκαν σε πούλμαν που τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν για να ξεκουραστούν, αφού από αύριο (30/11) θα αρχίσει για τον "Δικέφαλο" η δράση.

Θυμίζουμε, πως την Τρίτη (29/11) ο Λάσλο Μπόλονι και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 18:30 (τοπική ώρα) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του "Γουάιτ Χάρτ Λέιν".

Θα προηγηθεί στις 10.15 (τοπική ώρα) η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Τότεναμ και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στην αίθουσα Συνεντεύξεων του προπονητικού κέντρου της Τότεναμ το Spurs Lodge Training Ground στο Luxborough Lane.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο "Γουάιτ Χάρτ Λέιν" στις 19:00 (τοπική ώρα), ενώ η τελευταία προπόνηση της Τότεναμ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 (τοπική ώρα) στο Spurs Lodge Training Ground στο Luxborough Lane.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ