ΑΡΗΣ

Ζήτησε οικονομικά στοιχεία ο Παναγιωτίδης

Ζήτησε οικονομικά στοιχεία ο Παναγιωτίδης

Ενημερωτικού χαρακτήρα αποδείχθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΚΜΑ, Άγγελου Γρόλλιου, με τον ομογενή επιχειρηματία Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη όπου ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται δική του εμπλοκή στην ΠΑΕ Άρης.

Η συνάντηση του προέδρου της ΚΜΑ, Άγγελου Γρόλλιου, με τον ομογενή επιχειρηματία Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη μπορεί να έγινε το απόγευμα με μία μέρα καθυστέρηση ωστόσο ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας στο ραντεβού που έγινε παρουσία και του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα δικής του εμπλοκής στα κοινά της ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι εκπροσωπεί κάποιους άλλους ρώσους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα και κατ΄ επέκταση στην Θεσσαλονίκη παίρνοντας και άλλα έργα.

Ακόμη ζήτησε από την ΚΜΑ να τον προμηθεύσουν με οικονομικά στοιχεία για να τα δώσει στους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται ώστε να είναι ενήμερη για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Ακόμη υποσχέθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα σε νέο ραντεβού που θα γίνει θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ