ΑΡΗΣ

Ζητούν σύγκληση του Δ.Σ της ΠΑΕ

Ζητούν σύγκληση του Δ.Σ της ΠΑΕ
σημα

Σύγκληση του Δ.Σ της ΠΑΕ ζητούν με γραπτή τους δήλωση τα μέλη του Άρη, Μπεκιάρης, Αθανασιάδης και Γιώρης

Τα τρία μέλη του Δ.Σ της "κίτρινης" ΠΑΕ με αίτησή τους προς τον Λάμπρο Σκόρδα ζητούν σύγκληση του ΔΣ της ΠΑΕ με θέματα τον τρόπο αντιμετώπισης των άμεσων οφειλών της ΠΑΕ προς τους παίκτες, αλλά και την προκήρυξη έκτακτης Γ.Σ των μετόχων της ΠΑΕ με θέμα τη διεξαγωγή εκλογών.
Αναλυτικά:


"Προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Τα κάτωθι υπογεγραμμένα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Αθανάσιος Αθανασιάδης, Θεμιστοκλής Μπεκιάρης και Στέφανος Γιώρης θέλουμε να σας ενημερώσουμε διά της παρούσης ότι επιθυμούμε την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. για να εξετάσουμε επείγοντα θέματα, τα οποία αφορούν άμεσα αγωνιστικά και θεσμικά ζητήματα, που χρήζουν άμεσων ενεργειών.

Συγκεκριμένα, η αγωνιστική περίοδος τελείωσε, και ενώ οι ποδοσφαιριστές, ειδικά οι ξένοι, ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, δεν έχουν εισπράξει τις δόσεις των συμβολαίων τους για μακρό χρονικό διάστημα το οποίο υπερβαίνει τους τρεις μήνες, παρά μόνο κάποιο πολύ μικρό ποσό πρόσφατα. Το γεγονός αυτό δίνει το δικαίωμα της άμεσης προσφυγής στην FIFA ή τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές, με ορατούς κινδύνους, αφ΄ ενός να παραμείνουν ελεύθεροι, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της και αφ' ετέρου να τους επιδικαστεί ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα επιβαρύνει τα οικονομικά δεδομένα της Εταιρίας.

Επιθυμούμε, λοιπόν, όλοι μαζί στο Δ.Σ. κατ΄ αρχήν να ενημερωθούμε αναλυτικά επί των θεμάτων αυτών, στη συνέχεια να εξετάσουμε τις πιθανότητες αποφυγής των παραπάνω κινδύνων και ταυτόχρονα να μας εκθέσετε τις δυνατότητες της εταιρίας, αλλά και τις προθέσεις σας για την καταβολή των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές.

Περαιτέρω, θεωρούμε επιβεβλημένο από μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με δεδομένη την αναταραχή και τα σενάρια, που υπάρχουν στις τάξεις του συλλόγου, να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με θέμα τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, προκειμένου αυτό να έχει τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να προγραμματίσει όλα τα θέματα (μεταγραφές, προετοιμασία, οικονομικός προϋπολογισμός κλπ), θεωρούμε ότι οποιαδήποτε κωλυσιεργία από μέρους σας μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην ομάδα, γεγονός που δε θα το ήθελε κανένας μας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με θέματα:

1) Τον τρόπο αντιμετώπισης των άμεσων οφειλών της ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές και την αποφυγή των κινδύνων που ελλοχεύουν από αυτές.

2)Την προκήρυξη έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με θέμα τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Εταιρίας.

Mετά τιμής

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ"

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ