ΗΡΑΚΛΗΣ

Ζμπόντσακ και επιθετικός

Ζμπόντσακ και επιθετικός
Ζμποντσακ

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζμπόντσακ και η απόκτηση ενός επιθετικού είναι οι προτεραιότητες στον Ηρακλή

Ο Ζμπόντσακ πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αθήνα είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ηρακλή και το μόνο που απομένει για να υπογράψει το συμβόλαιό του είναι να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και τον εργομετρικό έλεγχο.
Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ακολουθηθεί αύριο το πρωί ώστε στη συνέχεια να πάρει τον δρόμο για την Πορταριά του Πηλίου μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο και να τεθεί στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου στην προετοιμασία του «Γηραιού».

Εκτός του Ζμπόντσακ στον Ηρακλή ήρθαν σε συμφωνία και με έναν κοινοτικό επιθετικό. Ο συγκεκριμένος μάλιστα αναμένεται με την σειρά του τις επόμενες μέρες να βρίσκεται και αυτός στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία του Ηρακλή ο Τάσος Κατσιαμπής σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport τόνισε: «Είναι ίσως η πιο δύσκολη προετοιμασία της καριέρας μου και σαφώς στην ιστορία του Ηρακλή. Ωστόσο τα πράγματα είναι καλύτερα από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε και ελπίζω καθημερινά να βελτιώνονται ακόμα περισσότερο», και συμπλήρωσε: «Πιστεύω και πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Από την μεριά μας οι παίκτες πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

Οι καλές εμφανίσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου με την Εθνική Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας είχε σαν αποτέλεσμα να τραβήξει το βλέμμα των ανθρώπων της γαλλικής Σέντ Ετιέν ενώ όσον αφορά τους Αλβανούς Λίλα και Κράγια σύμφωνα με φημολογία από την γειτονική χώρα η Ελμπασάν θέλει και τους δύο στην σύνθεσή της. Την ίδια ώρα στην Μίκρα τονίζουν ότι τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να έρθουν στην Ελλάδα, ενώ για τον Λίλα έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Πανσερραϊκός.

Με ανακοίνωση της η Λέσχη Φίλων Ηρακλή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της νέα διοίκησης με την αγορά εισιτηρίων διάρκειας και συγκεκριμένα τονίζει: «Η Λέσχη Φίλων του Ηρακλή χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση και με μεγάλη ανακούφιση την ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής από τους κ.κ. Ρέμο και Ξανθόπουλος και τους συνεργάτες τους. Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής γυρίζει σελίδα περνά σε χέρια Ηρακλειδέων, σε χέρια ανθρώπων που αν μη τι άλλο μιλάμε την ίδια Ηρακλειδική γλώσσα, πονάμε πραγματικά για την ίδια ομάδα.

Η Λέσχη Φίλων Ηρακλή θα συμπαραστέκεται και θα βοηθά όσο μπορεί την νέα διοίκηση επειδή θεωρεί ότι θέση όλων των οπαδών και των φίλων του συλλόγου βρίσκεται δίπλα σε αυτήν. «Δίπλα» σήμερα σημαίνει αγορά από όλους περισσότερων και όσο το δυνατό ακριβότερων εισιτηρίων διαρκείας.

Τώρα τέλος οι κουβέντες. Τώρα που η πρώτη μάχη για διοίκηση στα χέρια Ηρακλειδέων κερδίθηκε, πρέπει να κερδίσουμε και την μάχη των εισιτηρίων διαρκείας. ΟΛΟΙ συσπειρωμένοι για τον Ηρακλή των ονείρων μας. ΟΛΟΙ ενωμένοι για οικονομική βοήθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας».

Τέλος φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, θα δώσει ο Ηρακλής την Τετάρτη στο γήπεδο του Ορμινίου, όπου φιλοξενείται η προετοιμασία του στην Πορταριά του Πηλίου με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα με αυτό να είναι να ξεκινήσει στις 19:00.














TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ