ΚΟΣΜΟΣ

Ζώντας τον απόλυτο τρόμο!

Ζώντας τον απόλυτο τρόμο!

Ο Νορβηγός στράικερ της Τζεφ Γιουνάιτεντ, Τορ Χόγκνεϊ Όρεϊ βίωσε από πρώτο χέρι τον ισχυρότατο σεισμό των 8.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την βορειοδυτική ακτή του Ειρηνικού. "Ήταν τρομακτικό" ομολογεί.

Στην Ιαπωνία μπορεί να σημειώνονται συχνά σεισμοί, ωστόσο η σημερινή δόνηση και το τσουνάμι που ακολούθησε, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους κατοίκους της χώρας.


Ο δεύτερος ψηλότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (2.04), Τορ Χόγκνε Όρεϊ, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Τζεφ Γιουνάιτεντ, έζησε τον απόλυτο τρόμο.

Είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι έπειτα από την καθιερωμένη προπόνηση. " Τα πάντα έπεφταν μέσα στο σπίτι και έσπαγαν. Φοβηθήκαμε πολύ μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί.

Είμαστε συνηθισμένοι σε μικρής κλίμακας σεισμούς και απλά περιμέναμε να υποχωρήσει η δόνηση. Όμως ο σεισμός γινόταν ολοένα και πιο ισχυρός" τονίζει ο πρώην άσος της Ααλεσουντ.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστής διαμένει στην πόλη Τσίμπα, όπου υπάρχει ο φόβος πως το τσουνάμι θα φτάσει μέχρι εκεί.

Ζώντας τον απόλυτο τρόμο!

" Τα κτίρια στην περιοχή που μένουμε είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν διαπίστωσα κάποια ζημιά στο κτίριο. Όμως στο πάρκο που βρίσκεται κοντά στον δρόμο υπάρχουν πολλές ρωγμές, ενώ το νερό αναβλύζει από το έδαφος!

Ακούσαμε πολλά οχήματα της πυροσβεστικής αλλά και περιπολικά που έσπευσαν να βοηθήσουν όσους είχαν άμεση ανάγκη".

Συγγενείς του 33χρονου άσου προσπαθούσαν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί του. Τελικά με ένα μήνυμα στο Facebook καθησύχασε τους πάντες τονίζοντας πως η οικογένεια του είναι ασφαλής.


Η κατάσταση είναι τραγική. Εκατοντάδες είναι οι αγνοούμενοι, ενώ οι αρχές εκφράζουν φόβους για μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών!

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ