ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Σιμόν Μπάιλς αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Λευτέρη Πετρούνια: "Είναι πολύ καλός, τον θυμάμαι από το Ρίο το 2016"

Η Σιμόν Μπάιλς αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Λευτέρη Πετρούνια: "Είναι πολύ καλός, τον θυμάμαι από το Ρίο το 2016"
SPORT24

Η σπουδαία Αμερικανίδα γυμνάστρια, Σιμόν Μπάιλς, μίλησε στο SPORT24 για τον Λευτέρη Πετρούνια και το μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Την ημέρα του τελικού του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, στην Bercy Arena ήταν και η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ενόργανης γυμναστικής στο Παρίσι, η Σιμόν Μπάιλς.

Η Αμερικανίδα γυμνάστρια με 10 Ολυμπιακά μετάλλια στο σύνολο και τρία χρυσά σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσε τα συγχαρητήρια της στον Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο.

Το SPORT24 τη συνάντησε στο γήπεδο και μίλησε μαζί της για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη και τα κατορθώματα του. Η 27χρονη Αμερικανίδα μιλώντας για τον Λευτέρη, είπε: "Φυσικά και τον γνωρίζω, είναι πολύ καλός αθλητής και του έδωσα συγχαρητήρια όταν τον είδα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου".

Η Σιμόν Μπάιλς αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Λευτέρη Πετρούνια: "Είναι πολύ καλός, τον θυμάμαι από το Ρίο το 2016"
SPORT24


Όταν την ρωτήσαμε από πότε τον γνωρίζει, η απάντηση ήταν αποστομωτική. "Από το χρυσό στο Ρίο το 2016. Από τότε όλοι είμαστε στους αγώνες", είπε η Μπάιλς που στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε κατακτήσει τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο, στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.

Η επόμενη ερώτηση, ήταν δική της! "Τι θα κάνει τώρα μετά το χάλκινο", ρώτησε η σπουδαία Αμερικανίδα γυμνάστρια. "Δήλωσε ότι θα συνεχίσει έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες", ήταν η απάντηση με την ίδια να λέει δυνατά. "Μπράβο του! Εγώ αύριο τελειώνω (σήμερα). Αυτό ήταν…"

Η Σιμόν Μπάιλς λοιπόν σταματάει και ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει. Όπως και να έχει, είμαστε ευγνώμονες για τις μοναδικές στιγμές που χάρισαν στον αθλητισμό!

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ