ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μιλλούση για Πετρούνια: "Είσαι σπουδαίος"

Μιλλούση για Πετρούνια: "Είσαι σπουδαίος"
INSTAGRAM /@VASILIKIMILLOUSI

Η πανηγυρική ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

Ο Έλληνας βασιλιάς των κρίκων πανηγύρισε μαζί με την οικογένειά του και η σύζυγός του, συγκινημένη τον αποθέωσε μέσω Instagram.

"Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμη σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση όλα, για αυτή τη στιγμή, γιατί οι ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος!

Σ' ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σ ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις!", ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση κάτω από το ποστ της.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ