ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός αποστολής η αρχηγός της ρυθμικής γυμναστικής της Ιαπωνίας επειδή κάπνισε

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός αποστολής η αρχηγός της ρυθμικής γυμναστικής της Ιαπωνίας επειδή κάπνισε
@2024 AP IMAGES/VIRGINIA MAYO

Η Σόκο Μιγιάτα, η αρχηγός της αποστολής της Ιαπωνίας στην ενόργανη γυμναστική τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων καθώς πιάστηκε να καπνίζει στο προπονητικό κέντρο στο Μονακό. Η 19χρονη αποβλήθηκε καθώς παραβίασε τον "Κώδικα Συμπεριφοράς της ομάδας με το κάπνισμα".

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων 2024 τέθηκε η Σόκο Μιγιάτα, η αρχηγός της αποστολής της ενόργανης γυμναστικής της, Ιαπωνίας καθώς πιάστηκε να καπνίζει σε προπονητικό κέντρο στο Μονακό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιαπωνικής Ένωσης Γυμναστικής, η 19χρονη αποβλήθηκε από την αποστολή γιατί με την πράξη της αυτή παραβίασε τον κώδικα συμπεριφοράς της ομάδας με το κάπνισμα.

Η αθλήτρια αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο μετά από την έρευνα που επιβεβαίωσε ότι είχε καπνίσει αλλά και ότι είχε προβεί σε κατανάλωση αλκόολ.

Ο προπονητής της Μιγιάτα, Μουτσούμι Χαράντα απολογήθηκε για το περιστατικό και ζήτησε από τον κόσμο να δείξει κατανόηση.

Θυμίζουμε ότι η Σόκο Μιγιάτα, έχει στο παλμαρέ της την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου στην δοκό ισορροπίας από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στο Λίβερπουλ το 2022 .

Παράλληλα, η 19χρονη έχει κατακτήσει δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ