ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Λευτέρης Πετρούνιας: "Λύγισε" στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση

Ολυμπιακοί Αγώνες, Λευτέρης Πετρούνιας: "Λύγισε" στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση
PRINT SCREEN

Συγκλονιστικές στιγμές για τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παρίσι, μετά από την ολοκλήρωση του τελικού των κρίκων, με τον χάλκινο ολυμπιονίκη να λυγίζει στην αγκαλιά της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική. Άμα τη ολοκληρώσει του τελικού των κρίκων, ο Λευτέρης Πετρούνιας έπεσε στην αγκαλιά της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση, η οποία έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί.

"Με συγχωρείτε για όλο αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες" είπε ο ίδιος στην κάμερα της ΕΡΤ, εξηγώντας τον λόγο του συναισθηματικού "σπασίματος".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ