ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας έφερε το 126ο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας έφερε το 126ο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Η Ελλάδα συνεχίζει να κατακτά μετάλλια, με τον Λευτέρη Πετρούνια να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων με 15.100 βαθμούς. Αυτό είναι το 126ο της χώρας μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα ακόμη μετάλλιο βάζει στο... σακούλι της η Ελλάδα. Αυτή τη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων, το μεσημέρι της Κυριακής 4 Αυγούστου.

Με ένα άρτια εκτελεσμένο πρόγραμμα και μια υποδειγματική προσγείωση, ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.100 βαθμούς, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Πίσω μόνο από τον Γιανγκ Λιού (15.300) και τον Τζινγκιουάν Ζόου (15.233), τους δύο αθλητές της Κίνας.

Δείτε την αναλυτική λίστα των μεταλλίων

Αυτό είναι το 5ο μετάλλιο της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και συνολικά το 126ο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δείτε την αναλυτική λίστα των ελληνικών μεταλλίων

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας έφερε το 126ο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία


Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ