ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: "Η διαδρομή για το Λος Άντζελες ξεκινάει"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: "Η διαδρομή για το Λος Άντζελες ξεκινάει"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο "Παρίσι 2024" με έναν άκρως επιτυχημένο τρόπο καθώς βρέθηκε για τρίτη φορά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο "βασιλιάς των κρίκων" δημοσίευσε μήνυμα στο Instagram και ανέφερε ότι η διαδρομή του για το Λος Άντζελες το 2028 ξεκινάει.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια δημοσίευση στο Instagram και αναφέρθηκε στον απολογισμό του από το "Παρίσι 2024" καθώς "ο βασιλιάς των κρίκων" πρόσθεσε το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στο παλμαρέ του σε ισάριθμες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, ο 33χρονος κορυφαίος αθλητής γνωστοποίησε ότι το ταξίδι του ξεκίνησε για την τέταρτη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Λος Άντζελες το 2028.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της δημοσίευσης του, ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο αναφέροντας: "να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας χωρίς να δίνετε σημασία στους επικριτές".

Αναλυτικά, η δημοσίευση του Λευτέρη Πετρούνια:

"Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και επίσημα. Η τρίτη συμμετοχή μου έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της φανταστικής Ολυμπιακής Ομάδας και τυχερός που έζησα για ακόμη μια φορά αυτήν την εμπειρία και εκπροσώπησα την χώρα μου. Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας χωρίς να δίνετε σημασία στους επικριτές. Η διαδρομή για Λος Άντζελες ξεκινάει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ