ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: Η συγκλονιστική προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή στον τελικό των κρίκων που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο

/  2024 / 9  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 9 ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ένα άψογο πρόγραμμα στον τελικό των κρίκων και βαθμολογήθηκε με 15.100 πόντους. Δείτε την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή, η οποία του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά από το χρύσο μετάλλιο στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2021, ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/8) σαν λιοντάρι στη μάχη στην τρίτη διαδοχική παρουσία του σε τελικό κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την προσπάθειά του να βαθμολογείται με 15.100 πόντους.

Προσπάθεια που ήταν αρκετή για να τον ανεβάσει στο βάθρο για τρίτη διαδοχική φορά και να γεμίσει με υπερηφάνεια την Ελλάδα, με τον "άρχοντα των κρίκων" να καταλαμβάνει την 3η θέση πίσω από τον Γιανγκ Λιου που ήταν πρώτος με 15.300 βαθμούς και από τον Τζινγκιουάν Ζόου με 15.233 βαθμούς.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ