ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: "Σήμερα ήταν μια ημέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: "Σήμερα ήταν μια ημέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από της οποίας θέλησε να δείξει ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά του στον προκριματικό γύρο των κρίκων, αλλά στέκεται στο γεγονός ότι ακόμα και έτσι πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Ο "Μίδας των κρίκων", ο μοναδικός Λευτέρης Πετρούνιας είναι και επισήμως στον τελικό των κρίκων στους 33ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο δύο φορές κάτοχος μεταλλίων σε Ρίο και Τόκιο θα επιδιώξει την 4η Αυγούστου να τριτώσει το καλό, με μία ακόμα παρουσία στο βάθρο.

Ο Πετρούνιας πήρε την πρόκριση για τον τρίτο τελικό στην καριέρα του στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού έχοντας την 6η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους οκτώ αθλητές που θα αγωνιστούν για τα μετάλλια.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 33χρονος στάθηκε στη σημερινή του απόδοση, αλλά και στο κλείδωμα του στόχου του.

"Σήμερα ήταν μια μέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως! Θα πω μόνο πως είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή! Πάμε Ελλάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστ του κορυφαίου Έλληνα αθλητή στους κρίκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ