ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού και πότε θα δείτε τον τελικό του Πετρούνια στους κρίκους

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού και πότε θα δείτε τον τελικό του Πετρούνια στους κρίκους
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει μπροστά του μία ακόμα τεράστια πρόκληση, αφού αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πού και πότε θα δείτε τον τελικό Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει σήμερα (4/8) μία δουλειά. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 - και χάλκινος στο Τόκιο το 2021 - αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων (16:00, ΕΡΤ2 και LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας για το τρίτο του Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό έχοντας την 6η καλύτερη επίδοση, συγκεντρώνοντας 14.800 βαθμούς. Παρόλα αυτά, όλοι γνωρίζουν ότι έχει τις δυνατότητες να τα πάει πολύ καλύτερα, ακόμα και αν δεν μπαίνει ως το φαβορί αυτή τη φορά, λόγω της παρουσίας των Κινέζων Ζου και Λιου. Εξάλλου, στο προηγούμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Βέλγιο πριν από μερικούς μήνες (το φθινόπωρο του 2023), είχε μπει σφήνα ανάμεσά τους, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τρίτη παρουσία του Έλληνα πρωταθλητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας ισάριθμες παρουσίες στον τελικό των κρίκων.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ