HANDBALL PREMIER

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Λέμος, παρελθόν και οι Μαντάλινιτς και Ηλιόπουλος

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Λέμος, παρελθόν και οι Μαντάλινιτς και Ηλιόπουλος
Ο Πάτρικ Λέμος με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αποχαιρέτησε μέσα από ανάρτησή της στον Πατρίκ Λέμος, ο οποίος αποχωρεί μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια, ενώ μακριά από την Ένωση θα συνεχίσουν την καριέρα τους και οι Στίπε Μαντάλινιτς και Θέμης Ηλιόπουλος.

Ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό αναμένεται να είναι το ρόστερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, καθώς μερικά από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Φρεντερίκ Μπουζόν έχουν ξεκινήσει να αποχωρούν από την Ένωση.

Ο Δικέφαλος έχασε τα σκήπτρα στη Handball Premier μετά από τους επικούς τελικούς με τον Ολυμπιακό, με τον τίτλο να κρίνεται στο πέμπτο παιχνίδι υπέρ των ερυθρόλευκων.

Πρώτη επίσημη αποχώρηση από την ΑΕΚ είναι ο Πάτρικ Λέμος, με την Ερασιτεχνική να αποχαιρετά τον Βραζιλιάνο playmaker με ένα συγκινητικό μήνυμα.

"Τα συμβόλαια, τα γκολ, οι κούπες, έρχονται και παρέρχονται. Τα συναισθήματα και η αγάπη μένουν αιώνια.

Αυτό ισχύει για τη σχέση ΑΕΚ και Πάτρικ Λέμος. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άσος αποχωρεί από την ΑΕΚ έχοντας προσφέρει τα μέγιστα, αποτελώντας πλέον μία από τις ελάχιστες, σε τόσο μεγάλη προσφορά, σημαίες του τμήματος του ανδρικού Χάντμπολ.

Ο Πάτρικ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020 και για 4 ολόκληρα χρόνια αποτέλεσε τον αγαπημένο αθλητή της κιτρινόμαυρης εξέδρας. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα κατέκτησε το ιστορικό τρεμπλ του 2021 και το Πρωτάθλημα του 2023.

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πάτρικ Λέμος για την προσφορά του στο Σύλλογο. Θα αποτελεί πάντα κομμάτι της μεγάλης μας ιστορίας.

Σε μία σχέση αγάπης, δεν λες ποτέ αντίο. Εις το επανιδείν φίλε Πάτρικ! Μόνο ΑΕΚ!",
αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram η "Μάνα ΑΕΚ".

Παράλληλα, ο Στίπε Μαντάλινιτς μετά από δύο χρόνια αφήνει τον Δικέφαλο για να συνεχίζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο αριστερόχειρας ίντερ, Θέμης Ηλιόπουλος.

TAGS HANDBALL PREMIER ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ