HANDBALL PREMIER

ΑΕΚ, χάντμπολ ανδρών: Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτου, τέλος ο Παπαδιονυσίου

ΑΕΚ, χάντμπολ ανδρών: Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτου, τέλος ο Παπαδιονυσίου
AEK AC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου πλέι μέικερ Δημήτρη Παναγιώτου, ενώ παρελθόν αποτελεί ο διεθνής Έλληνας πίβοτ Τάσος Παπαδιονυσίου.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την ολική της αναδόμηση μετά την αποτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τη φιλοσοφία να είναι διαφορετική στο τμήμα χάντμπολ ανδρών του συλλόγου, καθώς μέχρι τώρα παρατηρείται μία τάση για να στηριχθεί σε ταλαντούχους αθλητές που διψούν για διακρίσεις.

Η Ένωση μετά τους Κουκουλά, Σίνα και Βλαστό προχώρησε στην προσθήκη του Δημήτρη Παναγιώτου. Πρόκειται για 20χρονο πλέι μέικερ, ο οποίος αποτελεί βασικός μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παναγιώτου. Ο 20χρονος πλέι μέικερ (21/05/2004) θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ταλαντούχος Δημήτρης Παναγιώτου είναι ο βασικός πλέι μέικερ της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών! Συμμετείχε στο Euro της Γερμανίας με την "γαλανόλευκη", ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Ολλανδία, σημειώνοντας 9 γκολ κόντρα στους εξαιρετικούς "οράνιε".

Κατόπιν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K18 στο Ισραήλ, όπου η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Παναγιώτου αναδείχθηκε καλύτερος πλέι μέικερ και πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της διοργάνωσης.

Επίσης, κλήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο πρόγραμμα "Respect Your Talent", όπου προσκαλούνται οι καλύτεροι νέοι παίκτες της Ευρώπης! Ήταν δε ο πλέι μέικερ της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 στη χώρα μας. Να σημειωθεί πως όλη του την αθλητική ζωή, την έχει περάσει στον Δούκα, όντας από τους πρώτες σκόρερ της ομάδας ανά σεζόν".

Την ίδια στιγμή, ο Δικέφαλος είπε "αντίο" σε έναν ακόμα αθλητή του, τον ένατο κατά σειρά, αφού ο Τάσος Παπαδιονυσίου μετά αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα.

TAGS HANDBALL PREMIER ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ