ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ευρωπαϊκό χάντμπολ: Η Εθνική Νέων ηττήθηκε από την Γερμανία με σκορ 23-39 στο δεύτερο ματς του ομίλου

Ευρωπαϊκό χάντμπολ: Η Εθνική Νέων ηττήθηκε από την Γερμανία με σκορ 23-39 στο δεύτερο ματς του ομίλου
ΟΧΕ

Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε νέα ήττα στο Ευρωπαϊκό χάντμπολ, καθώς έχασε από την Γερμανία με σκορ 23-39. Η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει την Σερβία (13/7, 13:00) στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε από την Γερμανία με σκορ 23-39 στο Ευρωπαϊκό χάντμπολ που διεξάγεται στην Σλοβενία (10-21 Ιουλίου 2024).

Το επόμενο παιχνίδι που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι κόντρα στην Σερβία (13/7, 13:00). Η τρίτη αγωνιστική θα είναι και η τελευταία του ομίλου.

Θυμίζουμε, ότι η "γαλανόλευκη" είχε ηττηθεί και από την Πορτογαλία με σκορ 40-22 στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι 17 αθλητές της αποστολής είναι οι: Χατσατουριάν, Κολεζάκης, Μπατής, Τσιούμας (ΑΣΕ Δούκα), Ρούσος, Βαμβακάρης, Κουτουλογένης, (Πανελλήνιος ΓΣ), Δάιος, Μαρίνος (ΠΑΟΚ), Μαρκατάτος, Κουβράκης (Φοίβος Συκεών), Παπανικολάου (Άρης Νικαίας), Ραράκος (Ιωνικός ΝΦ), Ντάκαρης (ΓΣ Δράμα 1986), Σιαράβας (ΧΑΝΘ), Βαρδαξόπουλος (ΕΣΝ Βριλησσίων), Αλεξίου (Φέρωνας Βέροιας).

Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΧΕ Μπάμπης Προδρομίδης, προπονητές οι Γιώργος Μαστορογιάννης, Κωστής Μπούνας και φυσιοθεραπευτές οι Άγγελος Παππάς και Παύλος Καλαβάζης.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ