ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ευρωπαϊκό χάντμπολ: Η Εθνική νέων ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Πορτογαλία

Ευρωπαϊκό χάντμπολ: Η Εθνική νέων ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Πορτογαλία
ΟΧΕ

Η Εθνική νέων στο χάντμπολ ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα του ΕURO K20 καθώς έχασε από την Πορτογαλία με σκορ 40-22.

Η Εθνική νέων στο χάντμπολ δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα του EUROK20 που διεξάγεται στην Σλοβενία (10-21 Ιουλίου 2024) καθώς ηττήθηκε από την Πορτογαλία με σκορ 40-22.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρατάχθηκε κόντρα στην Πορτογαλία δίχως τους Τόσκα και Παναγιώτου. Πέρα από τις δύο ηχηρές απουσίες, η Εθνική Ελλάδας σημείωσε άσχημο ποσοστό στο τέρμα με 5/45 (11%) επεμβάσεις, στην επίθεση (27%) και 17 τεχνικά λάθη.

Στον όμιλο της Εθνικής, βρίσκονται πέρα από την Πορτογαλία, βρίσκονται η Γερμανία αλλά και η Σερβία.

Η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια στην τελική φάση του Euro K20.

Την Πέμπτη, (11/7, 20:00) η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Γερμανία. Το Σάββατο (13/7, 13:00) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναμετρηθεί με την Σερβία.

Θυμίζουμε ότι οι 17 αθλητές της αποστολής είναι :

Χατσατουριάν, Κολεζάκης, Μπατής, Τσιούμας (ΑΣΕ Δούκα), Ρούσος, Βαμβακάρης, Κουτουλογένης, (Πανελλήνιος ΓΣ), Δάιος, Μαρίνος (ΠΑΟΚ), Μαρκατάτος, Κουβράκης (Φοίβος Συκεών), Παπανικολάου (Άρης Νικαίας), Ραράκος (Ιωνικός ΝΦ), Ντάκαρης (ΓΣ Δράμα 1986), Σιαράβας (ΧΑΝΘ), Βαρδαξόπουλος (ΕΣΝ Βριλησσίων), Αλεξίου (Φέρωνας Βέροιας).

Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΧΕ Μπάμπης Προδρομίδης, προπονητές οι Γιώργος Μαστορογιάννης, Κωστής Μπούνας και φυσιοθεραπευτές οι Άγγελος Παππάς και Παύλος Καλαβάζης.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ