EUROPEAN CUP

Κανδύλας: "Με τον κόσμο μας στη ρεβάνς θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του Ολυμπιακού στο χάντμπολ"

EHF EUROPEAN CUP 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
Ο άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Κανδύλας EUROKINISSI SPORTS

Ο άσος του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς με τη Βάλουρ και να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του, στο χάντμπολ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 30-26 στον πρώτο τελικό του EHF European Cup, από τη Βάλουρ στην Ισλανδία, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο στο χάντμπολ, στη ρεβάνς που θα γίνει στην Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο (20:00 Live από το SPORT24).

Την αισιοδοξία για την ανατροπή εξέδρασε και ο άσος των ερυθρόλευκων, Πέτρος Κανδύλας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Ήταν για μας ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο για σχεδόν 55 λεπτά πηγαίναμε γκολ-γκολ με την Βάλουρ και είχαμε τον έλεγχο. Από κει και πέρα, ένα κακό πεντάλεπτο έδωσε την ευκαιρία στους αντίπαλους να βρουν κάποια εύκολα γκολ και έτσι, να χάσουμε με την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων.

Ωστόσο, είμαστε αισιόδοξοι. Το σκορ αφήνει τα πράγματα ανοιχτά για την ρεβάνς και θεωρώ, ότι διορθώνοντας κάποια μικρά πράγματα και έχοντας δίπλα μας τον κόσμο μας, θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του τμήμα χάντμπολ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, η παρουσία του κόσμου μας στον τελικό θα μας ωθήσει σε μία σπουδαία επιτυχία".

TAGS EUROPEAN CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ