ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κρανάκης: "Μια κλάση ανώτερη η Βοσνία"

Κρανάκης: "Μια κλάση ανώτερη η Βοσνία"
INTIME SPORTS

Την ανωτερότητα της Βοσνίας παραδέχθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης. Ευτυχισμένοι οι Βόσνιοι για το εκτός έδρας αποτέλεσμα.

" Η Βοσνία είναι σαφέστατα το μεγάλο φαβορί της πρόκρισης", σχολίασε ο Δημήτρης Τζιμούρτος μετά την ήττα της εθνικής με 28-23 από τη Βοσνία για τα πλέι οφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του EURO 2016.

Η ελληνική πλευρά παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Βόσνιων. Οι νικητές εξήγησαν πως η νίκη οφείλεται στο ότι διαθέτουν αθλητές με μεγαλύτερη πείρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός τεχνικός Ελλάδας): "Συγχαρητήρια στην Βοσνία. Ήταν μία κλάση ανώτερη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Περίμενα μεγαλύτερη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι και να παίξουμε πιο έξυπνα. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Η Βοσνία φάνηκε ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και όποτε ήθελε ανέβασε τον ρυθμό".

Δημήτρης Τζιμούρτος (δεξιός εξτρέμ Ελλάδας): " Μας στεναχωρεί αυτή η ήττα. Ήμασταν νωθροί στο ξεκίνημα, έπειτα ανεβάσαμε την απόδοση μας, αλλά δεν τρέξαμε όπως θα έπρεπε. Εγκλωβιστήκαμε στην άμυνα τους και από την άλλη δεχόμασταν και εύκολα γκολ. Η Βοσνία είναι σαφέστατα το μεγάλο φαβορί της πρόκρισης".

Ντράγκαν Μάρκοβιτς (προπονητής Βοσνίας): " Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα από εμάς. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοση μας, αλλά η Ελλάδα δεν παράτησε το παιχνίδι. Ξέρουμε την ποιότητα των Ελλήνων και τους σεβόμαστε. Έχουμε 4-5 πιο έμπειρους αθλητές από την Ελλάδα και εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων".

Μοχάμεντ Τορομάνοβιτς (πίβοτ Βοσνίας): "Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη εκτός έδρας μία νοκ αουτ φάση. Είχαμε στην αρχή προβάδισμα 5-0, στην συνέχεια ελέγχαμε τον ρυθμό. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα. Περιμέναμε πιο δύσκολο το ματς και καλύτερη την ελληνική ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ