ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με το βλέμμα στο final-4

Με το βλέμμα στο final-4
παοκ φιλιππος

Τα εισιτήρια για το final-4 του Κυπέλλου διεκδικούν την Τετάρτη οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών

Το final-4 αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα απουσιάσουν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, Πανελλήνιος και Θερμαϊκός.
Ο πιο ενδιαφέρων προημιτελικός διεξάγεται στη Βέροια, όπου ο Φίλιππος υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα. Στα υπόλοιπα τρία ζευγάρια υπάρχει φαβορί. Ο Διομήδης Αργους αντιμετωπίζει στην Πάτρα το Μινώταυρο, ο ΓΑΣ Κιλκίς φιλοξενεί τον Ιωνικό Ν.Φ., ενώ η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στις Σέρρες, όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Α2, Πανσερραϊκό, που ονειρεύεται να δώσει το "παρών" στο final-4 μέσα στο "σπίτι" του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τεό Παυλίδης (προπονητής Φίλιππου): " Αυτό το παιχνίδι είναι μέσα στους στόχους μας. Βέβαια και στο πρωτάθλημα κυνηγάμε την τετράδα, αλλά και στο Κύπελλο θα αγωνιστούμε για να βρεθούμε στο φάιναλ-φορ".

Γρηγόρης Χατσατουριάν (παίκτης Δούκα): " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Δούκας έχει πολλά προβλήματα, αλλά θα "χτυπήσει" τον αγώνα με όλες τις δυνάμεις του. Ο Φίλιππος είναι ανεβασμένος και διαθέτει επίσης καυτή έδρα, ενώ με τη σειρά του θα επιδιώξει να περάσει στο final-4".

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής Κιλκίς): " Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι επικίνδυνα. Μέσα στην έδρα μας πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο και να δώσουμε το "παρών" στο final-4".

Στέλιος Αλεπουδέας (προπονητής Ιωνικού): " Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια που κάνουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό".

Ιγνάτιος Παπαδόπουλος (προπονητής Πανσερραϊκού): " Σεβασμός υπάρχει απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά κι εμείς έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και θέλουμε να αποδείξουμε στον κόσμο μας τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Η μόνη μας απώλεια είναι η απουσία του Χρήστου Γκουτζουβελίδη, ενώ η παρουσία του Τζαμτζή, του Μεγαλοοικονόμου, του Τζόροβιτς, του Μέγκα αποτελεί εγγύηση".

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): " Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Θα βρεθούμε απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να κατοχυρώσει τη θέση της στο ελληνικό χάνμτπολ και έχει κάνει αρκετές επενδύσεις έως τώρα. Εάν θέλουμε να βρεθούμε στο φάιναλ-φορ, πρέπει να προσέξουμε πολύ αυτό το παιχνίδι".

Πολύβιος Μπρακατσέλος (προπονητής Μινώταυρου): " Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα μας βρίσκεται σε άνοδο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Διομήδης".

Χρήστος Γεροδήμος (προπονητής Διομήδη): " Πάμε να αγωνιστούμε σε ένα παιχνίδι της προημιτελικής φάσης, που έχει τις ιδιαιτερότητές του".

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Τετάρτη 04/03


Μινώταυρος Πατρών-Διομήδης Άργους (17:00)
Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:00)
Φίλιππος Βέροιας-ΑΣΕ Δούκα (18:00)
ΓΑΣ Κιλκίς-Ιωνικός Ν.Φ. (18:00)
























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ