ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο αρχηγός της Εθνικής χάντμπολ ανδρών, Χάρης Μάλλιος, συνεχίζει την καριέρα του στην γερμανική Κότμπους

Ο αρχηγός της Εθνικής χάντμπολ ανδρών, Χάρης Μάλλιος, συνεχίζει την καριέρα του στην γερμανική Κότμπους
Ο Χάρης Μάλλιος με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Η Κότμπους προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε τον Χάρη Μάλλιο, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ δεν ανανεώθηκε. Ο αρχηγός της Εθνικής χάντμπολ ανδρών έχει μακρά θητεία σε ομάδες του εξωτερικού.

Η Κότμπους έκανε δικό της τον Χάρη Μάλλιο, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ δεν ανανεώθηκε .

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας χάντμπολ ανδρών, θα αγωνιστεί εν όψει της νέας σεζόν για την γερμανική ομάδα, η οποία κέρδισε την άνοδό της στην τρίτη κατηγορία.

Ο Μάλλιος διαθέτει πλούσια εμπειρία στο βιογραφικό του, καθώς έχει αγωνιστεί με την φανέλα αρκετών ομάδων του εξωτερικού στην Γαλλία και την Τουρκία, ενώ αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην Γερμανία, αφού στο παρελθόν υπήρξε παίκτης της Σπρίνγκε, της Στράζλουντ και της Καϊζερσλάουτερν.

Ο 36χρονος πλέι μέικερ πέρα από την Ένωση, έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στον Διομήδη Άργους και στον Πανελλήνιο, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Μάλλιος δήλωσε για την μεταγραφή του:" Είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τη διοίκηση του συλλόγου.Το χάντμπολ ασκείται πολύ επαγγελματικά εδώ. Και η προοπτική να παίξω με πολλούς οπαδούς πίσω μου με παρακινεί πραγματικά."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ