HANDBALL PREMIER

Ολυμπιακός, χάντμπολ ανδρών: Ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή ίντερ Θανάση Παπάζογλου

Ολυμπιακός, χάντμπολ ανδρών: Ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή ίντερ Θανάση Παπάζογλου
OLYMPIACOS SFP

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Παπάζογλου. Ο διεθνής αριστερόχειρας δεξιός ίντερ αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ο Θανάσης Παπάζογλου τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Ο 22χρονος αριστερόχειρας δεξιός ίντερ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία τριετία.

Ο Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Προσοτσάνης, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Δράμα και η τελευταία του ομάδα υπήρξε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο 22χρονος ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό χάντμπολ της Γερμανίας, τον Ιανουάριο του 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Παπάζογλου. Ο διεθνής αριστερόχειρας δεξιός ίντερ (ημ. γέννησης 28/1/2002, 1,92μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο Θανάσης Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Προσοτσάνης και στη συνέχεια, αγωνίστηκε δύο χρόνια (2019-21) στη Δράμα και τα τελευταία τρία (2021-24) στον ΠΑΟΚ.

Με την Εθνική μας ομάδα Ανδρών, ήταν στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας, τον Ιανουάριο του 2024."

Η δήλωση του Παπάζογλου: "Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα χρόνια, θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή, όσο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και να ευχηθώ, μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία."

TAGS HANDBALL PREMIER ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ