ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός χάντμπολ: Οδεύει προς ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός του European Cup με την Βάλουρ

HANDBALL PREMIER 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
HANDBALL PREMIER 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει την ήττα του με τέσσερα γκολ διαφορά από την Βάλουρ για να κατακτήσει το European Cup και όλα δείχνουν πως αυτή την προσπάθεια θα την κάνει όχι στο κλειστό της Χαλκίδας αλλά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο δεύτερος τελικός του European Cup ανδρών στο χάντμπολ, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βάλουρ θα γινόταν στο κλειστό της Χαλκίδας, όλα δείχνουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οπως μάλιστα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού "ο δεύτερος τελικός του EHF European Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ισλανδική ομάδα, θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, που αναμένεται να διευθετηθούν την Κυριακή 19/5), το άλλο Σάββατο (25/5) στις 20:00".

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (18/05) στο Ρέικιαβικ, με τη Βάλουρ να παίρνει τη νίκη με 30-26.

Πλέον, η πειραϊκή ομάδα καλείται να ανατρέψει αυτό το -4 στη ρεβάνς, προκειμένου να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη ιστορία του τμήματος χάντμπολ, με την επικείμενη διεξαγωγή του αγώνα στο ΣΕΦ να αναμένεται να δώσει έξτρα ώθηση στους παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ