Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΟΚ, χάντμπολ γυναικών: Για έκτη σερί σεζόν στον ασπρόμαυρο πάγκο ο Δημήτρης Πελεκίδης

ΠΑΟΚ, χάντμπολ γυναικών: Για έκτη σερί σεζόν στον ασπρόμαυρο πάγκο ο Δημήτρης Πελεκίδης
PAOK AC

Την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ για έκτη σερί σεζόν θα συνεχίσει να προπονεί ο Δημήτρης Πελεκίδης, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Με τον Δημήτρη Πελεκίδη στον πάγκο της και τη νέα σεζόν θα παραταχθεί το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η σεζόν 2024/25 αναμένεται, λοιπόν, να είναι η έκτη διαδοχική για τον Έλληνα προπονητή στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με τον οποίο έχει κατακτήσει τέσσερες Α1 χάντμπολ γυναικών (2020. 2021, 2022, 2023) και ισάριθμα Κύπελλα (2020, 2021, 2022, 2024).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει για έκτη συνεχή χρονιά ως προπονητής στον Δικέφαλο, και έβδομη συνολικά, καθώς την προηγούμενη χρονιά πρόσθεσε στην πλούσια «ασπρόμαυρη» συλλογή του το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mateco, ο Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: "Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη του, για την ανανέωση της συνεργασίας μας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, πήραμε μία απόφαση να κάνουμε μία σημαντική ανανέωση στην ομάδα, με σκοπό αυτή να επανέλθει και πάλι στην κορυφή που της αξίζει. Θα είναι μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία και ανυπομονούμε για την έναρξη, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με πολύ διάθεση και σκληρή δουλειά για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας!".

TAGS Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ