ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκιντογκάν: Η σύντροφός του αποχαιρέτησε την Σίτι θυμίζοντας το μαγικό τρεμπλ

Γκιντογκάν: Η σύντροφός του αποχαιρέτησε την Σίτι θυμίζοντας το μαγικό τρεμπλ

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό όνειρο παίρνοντας μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και η σύντροφός του, Σάρα Μπεναμίρα, είπε το δικό της ξεχωριστό αντίο στην Μάντσεστερ Σίτι θυμίζοντας τη μαγική σεζόν που είχαν οι πολίτες.

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν ήταν ο πρώτος παίκτης που εμπιστεύτηκε ως μεταγραφή ο Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ανέλαβε το τιμόνι της Μάντσεστερ Σίτι το 2016 και εκείνος φρόντισε να τον δικαιώσει, προσφέροντας τα μέγιστα στους πολίτες στα επτά χρόνια που έμεινε στο "Έτιχαντ" με αποκορύφωμα το τρεμπλ της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Πλέον, η καρδιά θα χτυπάει για την Μπαρτσελόνα αφού πήρε μεταγραφή στην ομάδα που αγαπούσε από μικρό παιδί, ωστόσο η Σίτι θα έχει πάντα μία περίοπτη θέση στη ζωή του.

Αυτό φάνηκε περίτρανα και μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η σύντροφός του, Σάρα Μπεναμίρα, η οποία ευχαρίστησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για τις υπέροχες στιγμές που προσέφερε στον αγαπημένο της.

"Δεν μπορώ να πω πολλά επειδή δεν συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μάντσεστερ για την αγάπη που μας έδωσες και ευχαριστώ στους φίλους μας.

Θα μου λείψει η οικογένεια της Σίτι, ήρθα στο Μάντσεστερ χωρίς προσδοκίες και φεύγω ως σύζυγος, ως μαμά και με τους σπουδαιότερους φίλους που θα μπορούσα να έχω.

Ακολούθησα την Σίτι παντού έχοντας ονειρευτεί την κατάκτηση του Champions League, όμως αυτό που έγινε ήταν περισσότερο από ό,τι ονειρεύτηκα.

Θα κρατήσω άπαντες στην καρδιά μου. Ιλκάι Γκιντογκάν ήσουν υπέροχος και ήμουν υπερήφανη για σένα σε κάθε ματς. Για πάντα το τρεμπλ αρχηγέ", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ