ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας: "Είμαι 21 χρόνων, δεν κουράζομαι, θα μπορούσα να πετύχω πολλά γκολ σήμερα"

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ΠΑΟΚ - Άρης ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παρά την ήττα του ΠΑΟΚ δήλωσε ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη και παράλληλα υποστήριξε ότι έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα γκολ από τον Άρη, δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι, ηττήθηκε 0-1 από τους κίτρινους στην Τούμπα, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να δηλώνει χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο έπρεπε, κυριαρχήσαμε στο ματς, αλλά από μια ευκαιρία που δεν φαινόταν ότι θα μπει γκολ μπήκε κι έτσι χάθηκε το ματς".

Για τις σκέψεις που έκαναν στα αποδυτήρια: "Ήμασταν πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν στο μισό τους, ένιωθες ότι κυριαρχούσαμε μέσα στο ματς. Μπορεί να μην ήρθε αποτέλεσμα, αλλά νιώθω ευχαριστημένος από την εικόνα του ματς".

Για το αν η δεύτερη σερί ήττα έχει επηρεάσει τη ψυχολογία: "Καθόλου. Ίσα ίσα περιμένω να έρθει το επόμενο ματς για να αντιδράσουμε".

Για το αν νιώθει κούραση: "Είμαι 21 χρόνων, δεν κουράζομαι προς το παρόν".

Για το ότι ο ρόλος του είναι λίγο διαφορετικός πλέον στην ομάδα: "Πάντα προσπαθούσα να είμαι μέσα στο γκολ, πιο παλιά δεν τα κατάφερνα τόσο. Και σήμερα έχασα πολλές ευκαιρίες. Αλλά μ' αρέσει να δημιουργώ, να είμαι κοντά στην εστία κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω"¨.

Για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ: "Μας πονάει, γιατί χάσαμε μέσα στην έδρα μας ένα ντέρμπι, αλλά πάμε παρακάτω και κοιτάμε το επόμενο ματς".

Για το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ από πέρυσι: "Νιώθω ότι έχουμε μεγάλη βελτίωση. Είμαστε πιο επιθετικοί, κυριαρχούμε στα ματς. Είμαστε πολύ πιο έμπειροι και έτοιμοι".

Για το ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος βελτίωσε την αυτοπεποίθησή τους: "Νιώθουμε αυτοπεποίθηση, αλλά πάντα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο γήπεδο για να το χαρώ πλήρως κι η ομάδα το ίδιο".

Για το ότι έχει προσθέσει το παιχνίδι του καλύτερη υποδοχή μπάλας: "Αυτό το είχα από μικρός, αλλά ήταν ένα μεταβατικό στάδιο. Κάθε χρονιά γίνομαι και καλύτερος, μπορώ να γυρνάω πιο εύκολα ανάμεσα στα μεσοδιαστήματα και καταλαβαίνω πιο πολύ το παιχνίδι".

Για το αν νιώθει ότι έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις: "Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι απαιτήσεις έχει ο κόσμος από μένα. Εγώ έχω απαιτήσεις για τον εαυτό μου. Μπαίνω μέσα στο γήπεδο και κάνω το καλύτερο που μπορώ. Κι αυτό είναι όλο".

Για ότι βρέθηκε μεταγραφικά στο επίκεντρο: "Ανήκει στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Το διαχειρίστηκα με ηρεμία".

Για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε σήμερα: "Πιστεύω αρκετά στον εαυτό μου και θα μπορούσα να πετύχω και πολλά γκολ, αλλά θα έρθουν".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ