ΝΑΠΟΛΙ

Λουκάκου: "Ο Κόντε γνωρίζει το παρελθόν μου και αυτό κάνει τη διαφορά"

Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring a goal that was then disallowed for offside during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring a goal that was then disallowed for offside during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου εμφανίζεται αναγεννημένος τη φετινή σεζόν στην Νάπολι υπό την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε και σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως η προσωπική σχέση που έχει με τον προπονητή του είναι αυτή που έχει κάνει τη διαφορά.

Το Βέλγιο έχει υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες στο Nations League αντιμετωπίζοντας για την League A την Ιταλία (2-2 στην Ρώμη) και την Γαλλία (κοντράρονται στις 14 Οκτωβρίου), με τους κόκκινους διαβόλους να μην έχουν στη διάθεσή τους για αυτά τα ματς τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο λόγος που ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της χώρας δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Ντομένικο Τεντέσκο δεν είχε να κάνει ούτε με επιλογή του προπονητή ούτε με προβλήματα φυσικής κατάστασης του παίκτη, με τον "Big Rom" να επιλέγει να μείνει στην Ιταλία για να προπονηθεί με την Νάπολι και να βελτιώσει τη φόρμα του.

"Το να μείνω με την ομάδα μου ήταν το πιο σημαντκό, επέλεξα να δουλέψω", δήλωσε αρχικά ο Λουκάκου σε συνέντευξή του στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Tg1", για να αναφερθεί κατόπιν στην ιδιαίτερη σχέση που έχει χτίσει με τον Αντόνιο Κόντε.

"Η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική, όλοι ξέρουν τη σχέση που έχω μαζί του. Γνωρίζει το παρελθόν μου, την οικογένειά μου, αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Όσον αφορά στο γεγονός πως είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι γιατί είμαστε στην αρχή. Ο πιο όμορφος τίτλος μου; Αυτός που δεν έχει έρθει ακόμη...".

Σημειώνεται πως στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Serie A οι παρτενοπέι είναι μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 έναντι της πρωταθλήτριας Ίντερ, με τον Λουκάκου να έχει συμμετοχή σε 7 γκολ της ομάδας του, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ.

Αυτό το έχει πετύχει με μόλις πέντε συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, γεγονός που τον φέρνει στην κορυφή της άτυπης λίστας, μπροστά από τους Κβαρατσχέλια και Καβάνι που είχαν συμμετοχή σε 5 γκολ στα πέντε πρώτα παιχνίδια τους με τους παρτενοπέι αλλά και από τους Ιγκουαΐν και Σαλαγέτα με συμμετοχή σε 4 γκολ στις πρώτες πέντε παρουσίες τους με την ομάδα του ιταλικού νότου.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ