ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ελεύθερος ο Νίκος Χουγκάζ

Ο Νίκος Χουγκάζ
Ο Νίκος Χουγκάζ INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την option που είχε στο συμβόλαιό του με τον Νίκο Χουγκάζ (24 χρονών, 2.08 μέτρα), αφήνοντας ελεύθερο τον διεθνή φόργουορντ, που εξετάζει ήδη τις επιλογές του.

Ο Νίκος Χουγκάζ (24 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι free agent. Ο Παναθηναϊκός AKTOR αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή πάουερ φόργουορντ, μην ενεργοποιώντας την option που είχε στο συμβόλαιό του. Οι "πράσινοι" είχαν το δικαίωμα να αποφασίσουν μέχρι τις 5 Ιουλίου, ωστόσο το έκαναν νωρίτερα.

Ο Χουγκάζ τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνιζόταν ως δανεικός στο Περιστέρι bwin. Την σεζόν 2023/24 είχε 6.6 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής, με τις επιδόσεις του να του χαρίζουν μία θέση στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά (2-7/7).

Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να είναι ένας από τους δύο παίκτες που θα κοπεί ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης. Δεδομένου όμως ότι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, ο Βασίλης Σπανούλης τον υπολογίζει κανονικά για την 14αδα που θα πάρει μαζί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αν βέβαια προκριθεί η Ελλάδα.

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Χουγκάζ θέλει πρώτα να μιλήσει με το Περιστέρι bwin Ο εκπρόσωπός του έχει προτάσεις τα χέρια του, ωστόσο ο διεθνής φόργουορντ περίμενε αρχικά να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό AKTOR και θα μιλήσει πλέον πρώτα με τους "Πρίγκιπες" πριν προβεί σε κάποια απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ