ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, ιστιοπλοϊα: Η ιστορία πίσω από τη μυθική φωτογραφία του Βύρωνα Κοκκαλάνη

Ολυμπιακοί Αγώνες, ιστιοπλοϊα: Η ιστορία πίσω από τη μυθική φωτογραφία του Βύρωνα Κοκκαλάνη
SPORT24.GR/DIMOS BOULOUKOS

Διαβάστε στο SPORT24 την ιστορία πίσω από τη μυθική φωτογραφία που ανήρτησε ο πρωταθλητής της ιστιοπλοϊας Βύρωνας Κοκκαλάνης μαζί με έξι ένοπλους Γάλλους στο σταθμό της Μασσαλίας.

Εντυπωσιακή ήταν η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του, ο πρωταθλητής της ιστιοπλοϊας Βύρωνας Κοκκαλάνης.

Πόσταρε τον εαυτό του στο σταθμό της Μασσαλίας μαζί με έξι ένοπλους Γάλλους μέχρι τα δόντια, με μάσκες full face αλλά και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ο Κοκκαλάνης μαζί με τον Κάμερον Μαραμενίδη και τα αδέλφια Σπανάκη ταξίδεψαν από την Μασσαλία στο Παρίσι για να βιώσουν την εμπειρία της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν τους πτόησε ούτε το ταξίδι των 3,5 ωρών ούτε και η απόσταση των 660 χιλιομέτρων που χωρίζει τις δύο πόλεις.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη ο οποίος μας είπε ότι οι συγκεκριμένοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων τους συνόδευσαν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Και λογικά θα επιστρέψουν πίσω μαζί τους.

Ήταν ευγενικοί, αλλά και απόμακροι και πρόσεχαν συνεχώς τους ιστιοπλόους μας στο ταξίδι με το γρήγορο τρένο. "Με τέτοια συντροφιά, πως να φοβηθείς", μας είπε ο Κοκκαλάνης που θα πάρει μέρος για 4η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ