ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιστιοπλοΐα: Ο Κοκκαλάνης είναι στη 16η θέση μετά από έξι ιστιοδρομίες

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιστιοπλοΐα: Ο Κοκκαλάνης είναι στη 16η θέση μετά από έξι ιστιοδρομίες
YOUTUBE

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στη 16η θέση μετά από έξι ιστιοδρομίες, ενώ ακολουθούν άλλες δέκα.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης συμμετείχε σε έξι ιστιοδρομίες στη Μασσαλία, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, αλλά ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα των προσπαθειών του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη 16η θέση με 64 πόντους ποινής.

Στην πρώτη κούρσα ο Έλληνας ιστιοπλόος τερμάτισε 18ος, στη δεύτερη όγδοος (η δεύτερη καλύτερη επίδοση του), 15ος στην τρίτη, 25ος στην τέταρτη (η οποία διαγράφεται), τέταρτος στην πέμπτη και 20ος στην έκτη. Στην τελευταία ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά είχε μια πρώτη με αποτέλεσμα να χάσει θέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος της συνολικής κατάταξης περνάει απευθείας στον τελικό, ο δεύτερος και ο τρίτος στα ημιτελικά και όσοι τερματίσουν από 4 έως 10 θα συμμετάσχουν στα προημιτελικά. Οι ιστιοδρομίες θα συνεχιστούν το μεσημέρι της Τετάρτης (31/07).

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ