ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιστιοπλοΐα: Ο Μαραμενίδης έμεινε εκτός ημιτελικών στο kite

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιστιοπλοΐα: Ο Μαραμενίδης έμεινε εκτός ημιτελικών στο kite
PANORAMIC | INTIME SPORTS

Ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης τέθηκε νοκ-άουτ από τη μάχη των μεταλλίων στο kite ανδρών της ιστιοπλοΐας, καθώς η ολοκλήρωση της έβδομης κούρσας τον βρήκε εκτός της πρώτης δεκάδας.

Ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης δεν θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο kite ανδρών της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα αγωνίσματα της οποίας διεξάγονται στη Μασσαλία.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Τετάρτη (7/8) δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί κάποια ιστιοδρομία στο kite ανδρών και το kite γυναικών κι έτσι οι πρώτοι δέκα σέρφερ της γενικής κατάταξης στα δύο αγωνίσματα είναι εκείνοι που θα συμμετάσχουν την Πέμπτη στις κούρσες των δύο ημιτελικών και του τελικού, προκειμένου να διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια.

Ο 22χρονος Μαραμενίδης ήταν ενδέκατος στη γενική κατάταξη με 39 βαθμούς ποινής μετά την ολοκλήρωση της έβδομης κούρσας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των ιστιοδρομιών που οδηγούν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η εξέλιξη αυτή άφησε εκτός δεκάδας και τον Ντένις Τάραντιν, ο οποίος εκπροσωπεί την Κύπρο, καθώς ήταν 12ος στη γενική με 49 βαθμούς ποινής.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ