ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Aπαρηγόρητη η Ελισάβετ Τελτσίδου για τον πρόωρο αποκλεισμό

Ολυμπιακοί Αγώνες: Aπαρηγόρητη η Ελισάβετ Τελτσίδου για τον πρόωρο αποκλεισμό
INTIME SPORTS

Απαρηγόρητη ήταν η Ελισάβετ Τελτσίδου, η οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Βελγίδα, Γκαμπριέλα Βίλεμς, στην κατηγορία των 70 κιλών στο τζούντο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν πήγαν όπως περίμενε η Ελισάβετ Τελτσίδου. Η πρωταθλήτρια του τζούντο και μία από τις ελπίδες της Ελλάδας για διάκριση στο Παρίσι, γνώρισε την ήττα στο πρώτο γύρο από την Βελγίδα Γκαμπριέλα Βίλεμς στην κατηγορία των 70 κιλών.

Παρότι η Ελισάβετ είχε το επάνω χέρι στον αγώνα, έκανε ένα λάθος το οποίο και πλήρωσε με την αντίπαλο της, να παίρνει τη νίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Aπαρηγόρητη η Ελισάβετ Τελτσίδου για τον πρόωρο αποκλεισμό
SPORT24

Η Ελισάβετ μετά την ήττα ήταν απαρηγόρητη και ξέσπασε λυγμούς. Παρά την προσπάθεια του προπονητή της Νίκου Ηλιάδη και των υπολοίπων μελών της ελληνικής αποστολής, δεν μπορούσε να ηρεμήσει, καθώς κατηγορούσε τον εαυτό της για το λάθος στον αγώνα.

Οι πρώτοι άνθρωποι που συνάντησε εκτός ομάδας, ήταν οι γονείς της που ταξίδεψαν στο Παρίσι για να την θαυμάσουν. Αμέσως έπεσε στην αγκαλιά τους και έβαλε και πάλι τα κλάματα.

Και όχι μόνο με τους γονείς της, αλλά και όποιον Ελληνα συναντούσε και της έλεγε μία καλή κουβέντα, η Τελτσίδου δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Σίγουρα, όμως, δεν θα το βάλει κάτω και θα συνεχίσει τις επιτυχίες και στο μέλλον, έχοντας πλέον την εμπειρία του Παρισιού.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ