ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσελίδης πήρε το 122o μετάλλιο της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσελίδης πήρε το 122o μετάλλιο της Ελλάδας
INTIME SPORTS

Η 5η ημέρα των Αγώνων στο Παρίσι έφερε το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Θόδωρο Τσελίδη να κατακτά το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Το πρωτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι πλέον γεγονός. Αυτό το έφερε στη χώρα μας ο Θοδωρής Τσελίδης, ο οποίος νίκησε με 1-0 στον τελικό του ρεπεσάζ στο τζούντο τον Ισπανό,Τριστάνι Μοασακλισβίλι, και κατέκτησε το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών.

Ο 27χρονος τζουντόκα και νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε το 42ο χάλκινο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι συνολικά το Νο 122 μετάλλιου που πανηγυρίζει η χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία των Αγώνων.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσελίδης πήρε το 122o μετάλλιο της Ελλάδας
FLOURISH

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ