ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τσελίδης: "Όνειρο να παλέψω για το μετάλλιο, θα δώσω τα πάντα"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τσελίδης: "Όνειρο να παλέψω για το μετάλλιο, θα δώσω τα πάντα"
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Τσελίδης θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του ρεπεσάζ και τόνισε πως βιώνει ένα όνειρο στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο Θοδωρής Τσελίδης ήταν σπουδαίος σε ένα ακόμα ματς του, κέρδισε τον Άραμ Γκριγκοριάν και πέρασε στον τελικό του ρεπεσάζ, εκεί που θα διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Έτσι, έχει την ευκαιρία να δώσει το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον ίδιο να μιλάει για όνειρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσελίδη:

Για το ότι έχει φτάσει κοντά στο μετάλλιο: "Το να παλέψω για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι όνειρο αθλητών".

Τι σκέψεις κάνει πριν από τον κρίσιμο αγώνα: "Τελευταίος αγώνας ειναι θα δώσω τα πάντα, ότι μπορώ και δεν μπορώ, πιστεύω θα πάω καλά, τίποτα δεν αποκλείεται να γίνει".

Για το αν τα καταφερει θα είναι το πρώτο ελληνικό μετάλλιο: "Θα είναι και πρώτο δικό μου και την Ελλάδα".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ