ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, τζούντο: Χάλκινος ο τεράστιος Τσελίδης, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες, τζούντο: Χάλκινος ο τεράστιος Τσελίδης, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Καταπληκτικός Θοδωρής Τσελίδης, έκανε πράξη την υπόσχεσή του για μετάλλιο, κέρδισε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσακλισβίλι με 1-0 και κέρδισε το δεύτερο χάλκινο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Ο Θοδωρής Τσελίδης κάνει ξανά σε όλον τον κόσμο την ελληνική σκηνή του τζούντο. Ο τεράστιος 27χρονος αθλητής κέρδισε με 1-0 τον Ισπανό Τριστάνι Μοσακλισβίλι και κατέκτησε το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών.

Αυτό μάλιστα είναι το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους 33ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πρώτο στο άθλημα του τζούντο μετά από 12 χρόνια και τον Ηλία Ηλιάδη στο Λονδίνο το 2012.

Ο Τσελίδης ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κάτι που φάνηκε και στην ποινή που δόθηκε στον Μοσακλισβίλι για παθητικό παιχνίδι και αδυναμία να επιτεθεί στον Έλληνα τζουντόκα.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΙΔΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ