ΤΕΛ
Παλμέιρας2
Aλ Αχλί0
Σοκαριστικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στη Szechy pool για την παρακολούθηση των αναμετρήσεων της συγχρονισμένης κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του υγρού στίβου της Βουδαπέστης, καθώς η 25χρονο Αμερικανή αθλήτρια Ανίτα Αλβάρεζ, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό, προς το τέλος της εκτέλεσης του προγράμματος.
Αμέσως ο προπονητής αντιλήφθηκε το συμβάν και βούτηξε στην πισίνα για να τη σώσει. Αφού βγήκε έγκαιρα εκτός πισίνας, επενέβησαν άμεσα κάποιοι υπεύθυνοι τής παρείχαν πρώτες βοήθειες και την επανέφεραν, αφού την έβαλαν σε φορείο.
Η αθλήτρια δείχνει ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα “αίτια” του συγκεκριμένου επεισοδίου.