ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γιαννιώτης σε Χρήστου: "Μπορεί να έχασες για δύο εκατοστά το μετάλλιο αλλά είσαι βγαλμένος από μέταλλο"

ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο Απόστολος Χρήστου έχασε για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο στα 100μέτρα ύπτιο, με τον Σπύρο Γιαννιώτη να τον αποθεώνει για την προσπάθειά του και να του στέλνει το μήνυμα πως όλοι οι Έλληνες τον στηρίζουν.

Ο Απόστολος Χρήστου έδωσε μία τιτάνια μάχη πέφτοντας στην πισίνα για την κούρσα των 100μ. ύπτιο όμως το φινάλε τον πίκρανε, αφού μόλις για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και να γράψει χρυσή σελίδα στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Από την πλευρά του, ο ασημένιος Oλυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Aγώνες του 2016 και θρύλος του αθλήματος, Σπύρος Γιαννιώτης, θέλησε να του ανεβάσει το ηθικό, τονίζοντας πως με την κούρσα που έκανε, έδειξε πως είναι για μεγάλα πράγματα.

"Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, είσαι φοβερός. Ξέρω το συναίσθημα και ξέρω ότι δεν μπορεί κανείς να σε παρηγορήσει. Να ξέρεις όμως ένα, όλοι είμαστε μαζί σου!

Μπορεί να έχασες για 2 εκατοστά το μετάλλιο, αλλά είσαι βγαλμένος από μέταλλο!!!", ήταν το μήνυμά του προς τον Χρήστου μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ