ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκολομέεβ: "Ήταν τρία εκατοστά δυστυχώς, ήθελα το μετάλλιο"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκολομέεβ: "Ήταν τρία εκατοστά δυστυχώς, ήθελα το μετάλλιο"

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε 5ος στο τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών, και στις δηλώσεις τόνισε ότι θα μπορούσε η κούρσα του να πάει και καλύτερα και να κατακτήσει το μετάλλιο.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ το πάλεψε, άλλα τερμάτισε 5ος στα 50μ ελεύθερο ανδρών με 21:59, και μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος της κούρσας του δήλωσε ότι είναι στεναχωρημένος, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα και να κατακτήσει το μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Τρία εκατοστά, δυστυχώς. Δεν τα κατάφερα. Το ήθελα πολύ, αλλά έτσι είναι, τι να κάνουμε. Έτσι, είναι ο 5οαρι ελεύθερο. Ένιωσα καλά μέσα στην κούρσα, υπήρχαν μερικά λαθάκια, αλλά δεν συγχωρούνται τα λάθη. Πάλι 5ος. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήθελα το μετάλλιο, ήθελα να κολυμπήσω πιο γρήγορα.

Σίγουρα θα μπορούσε να πάει καλύτερα, θα ήθελα να δω και μετα πώς πήγα, να ρωτήσω και τον προπονητή μου, να δω πόσες χεριές έκανα. Ίσως να το πίεσα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Σίγουρα θα μπορούσε να πάει και λίγο καλύτερα.

Είμαι στεναχωρημένος. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δουλέψει πάρα πολύ, αλλά δεν μου βγήκε . Συνεχίζουμε".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ