ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκολομέεβ: "Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πάμε βήμα - βήμα"

/  2024 / 4  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 4 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κλείδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά των 50μ ελεύθερο ανδρών με χρόνο 21.86, την 8η καλύτερη επίδοση στο σύνολο των 16 αθλητών. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δήλωσε ότι θα έχει δύσκολο έργο στα ημιτελικά αλλά συνεχίζει βήμα - βήμα.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έκλεισε την θέση του στα ημιτελικά των 50μ ελέυθερο ανδρών με χρόνο 21.86 και την 8η καλύτερη επίδοση στο σύνολο των 16 αθλητών. Μετά το πέρας του αγώνα, ο 31χρονος πρωταθλητής υπογράμμισε ότι θα έχει δύσκολο έργο για την συνέχεια καθώς θεωρεί ότι οι αθλητές του βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά συνεχίζει βήμα - βήμα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γκολομέεβ:

"Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την κούρσας. Έγινε το πρώτο βήμα. Τώρα θα ξεκουραστώ για να συγκεντρωθώ και να κάνω μία καλή κούρσα. Είμαστε όλοι πολλοί γρήγοροι. Θα είναι πολύ δύσκολο. Πάμε βήμα βήμα. Φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση οι συναθλητές μου".

Θυμίζουμε ότι ο συναθλητής του Γκολομέεβ, Στέργιος Μπίλας δεν κατάφερε να προκριθεί μένοντας 18ος.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ