ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης: Ακόμη μια αναβολή στις προπονήσεις στον Σηκουάνα

Ο Σηκουάνας
Ο Σηκουάνας @ 2024 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/POOL PHOTO VIA AP

Για ακόμη μια φορά ο ποταμός Σηκουάνας κρίθηκε ακατάλληλος προκειμένου να διεξαχθούν οι προπονήσεις, αυτήν την φορά, για το αγώνισμα της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι προπονήσεις στον Σηκουάνα ακυρώθηκαν για πέμπτη φορά συνολικά, καθώς οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης δεν μπόρεσαν να προπονηθούν μετά το χάος που είχε προκληθεί με τις συνεχείς αναβολές και στο τρίαθλο.

Σε πονοκέφαλο φαίνεται να έχει εξελιχθεί το θέμα της ανοικτής κολύμβησης για τους διοργανωτές στο "Παρίσι 2024". Οι υπεύθυνοι παρακολουθούν τα επίπεδα των βακτηρίων στα νερά ώστε να μπορέσουν να δώσουν το φως για την διεξαγωγή των προπονήσεων.

Θυμίζουμε ότι το Βέλγιο απέσυρε την ομάδα του μεικτού τριάθλου, αφού η αθλήτρια Κλερ Μισέλ, μετά την συμμετοχή της στην κολύμβηση στον Σηκουάνα προσβλήθηκε από λοίμωξη από το βακτήριο E.Coli.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ