ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, κολύμβηση: Η θρυλική Λεντέκι πήρε το 9ο χρυσό μετάλλιό της και έγραψε ιστορία

Η Κέιτι Λεντέκι πανηγυρίζει χρυσό μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο
Η Κέιτι Λεντέκι πανηγυρίζει χρυσό μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο 2024 AP PHOTO/TSVANGIRAYI MUKWAZHI

Η Κέιτι Λεντέκι μεγαλώνει τον θρύλο της και μετά το χρυσό στα 800μ. ελεύθερο ισοφάρισε την Λαρίσα Λατίνινα στα περισσότερα χρυσά μετάλλιο από αθλήτρια σε όλα τα σπορ.

Η Κέιτι Λεντέκι πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο. Το βράδυ του Σαββάτου (3/8) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. κολύμβηση και έφτασε τα τέσσερα συνολικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Συγκεκριμένα, έχει πλέον 14 Ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα της και ένατο χρυσό. Μάλιστα, ισοφάρισε την Λαρίσα Λατίνινα στα περισσότερα χρυσά μετάλλια από αθλήτρια σε όλα τα σπορ..

Η σοβιετική Λαρίσα Λατίνινα μεγαλούργησε κατακτώντας επίσης εννέα μετάλλια στην καλλιτεχνική γυμναστική σε Μελβούρνη (1956), Ρώμη (1960) και Τόκιο (1964(.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ