ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Όταν η φιλία Χρήστου και Μακρυγιάννη ξεπερνάει το προσωπικό εγώ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Όταν η φιλία Χρήστου και Μακρυγιάννη ξεπερνάει το προσωπικό εγώ
SPORT24

Ο Απόστολος Χρήστου και ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης προσέφεραν μια πραγματικά πολύ όμορφη στιγμή μετά από τα ημιτελικά στα 100 μέτρα ύπτιο. Η ατάκα του δεύτερου που απέδειξε πως το "εμείς" ξεπερνά το "εγώ" των αθλητών.

Οι δύο χθεσινές ημιτελικές κούρσες των 100 μέτρων στο ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχαν ανάμικτη γεύση για την Ελλάδα.

Ο Απόστολος Χρήστου με χρόνο 52.77 κατάφερε να προκριθεί στον τελικό με την έκτη καλύτερη επίδοση και ήδη κάνει όνειρα για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Αντιθέτως ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου έμεινε εκτός τελικού και ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο αγώνισμα με την 9η θέση και την ανεκπλήρωτη επιθυμία της συμμετοχής στον αγώνα με τους οκτώ κορυφαίους κολυμβητές του κόσμου.

Παρά την απογοήτευση που ένιωθε, ο Βαγγέλης ήταν συγκλονιστικός μιλώντας στους Ελληνες εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Παρίσι. Δείχνοντας τον υπέροχο χαρακτήρα του και τη σχέση που έχει με τον Απόστολο Χρήστου, ο 21χρονος κολυμβητής παραμέρισε την προσωπική πίκρα και είπε: "Δεν πειράζει, έτσι είναι ο αθλητισμός. Εγώ θα βρεθώ στις εξέδρες του κολυμβητηρίου και θα φωνάξω με όλη μου τη δύναμη ώστε ο Απόστολος να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Θα είμαι εκεί"!

Οι δύο κολυμβητές παρότι είναι αντίπαλοι στο ίδιο αγώνισμα, έχουν εξαιρετική σχέση, όπως και όλα τα παιδιά της Team Hellas στην κολύμβηση που είναι στο Παρίσι και το δείχνουν συνεχώς.

Μετά τον Βαγγέλη ήταν η σειρά του Απόστολου να μιλήσει στον Τύπο και αποκάλυψε ότι πριν τον τελικό δεν πρόκειται να κάνει κάτι ιδιαίτερο, ούτε να αλλάξει την καθημερινή του ρουτίνα: "Θα κάνω προπόνηση το πρωί, θα φάω καλά και μετά θα πάω για ξεκούραση. Και το βράδυ θα πάω στην πισίνα να χαρώ τον αγώνα, από τη στιγμή που έφυγε η πίεση μετά την πρόκριση στον τελικό".

Ο τελικός του Χρήστου στα 100 μέτρα ύπτιο είναι στις 22.20 το βράδυ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ