ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ντουντουνάκη: "Ήταν στις δυνατότητές μου να περάσω στον ημιτελικό, ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ντουντουνάκη: "Ήταν στις δυνατότητές μου να περάσω στον ημιτελικό, ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά"
PRINT SCREEN

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδα, λέγοντας ότι μπορούσε να πετύχει περισσότερα σε μια δύσκολη χρονιά για εκείνη.

Η Άννα Ντουντουνάκη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς κατετάγη 19η στην προκριματική σειρά.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια η οποία είναι μέλος της team future της bwin δεν έκρυψε την απογοήτευσή της μετά το αγώνισμα, καθώς τόνισε ότι πήγε στη Γαλλία με άλλους στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα Ντουντουνάκη στην ΕΡΤ: Για την κούρσα της: "Δεν πέρασα στον ημιτελικό, είχα έρθει με άλλους στόχους εδώ πέρα. Εγώ και ο προπονητής μου και όλη η ομάδα, δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα δεν ξέρω γιατί. Ήταν στις δυνατότητές μου να περάσω στον ημιτελικό. Ήταν δύσκολη χρονιά φέτος, πίστεψα ότι μπορούσα να τη γυρίσω, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε, προχωράμε'.

Για την σταθερή παρουσία της σε μεγάλες διοργανώσεις: "Σίγουρα. Αλλά έχω δουλέψει για πολύ περισσότερα πράγματα και είναι η πρώτη φορά που σε μια μεγάλη διοργάνωση δεν καταφέρνω να βγάλω τον καλό μου εαυτό και σίγουρα στεναχωριέμαι. Γενικά ήταν μια μεγάλη πρόκληση φέτος, ξεκίνησε καλά και στη συνέχεια μετά που τραυματίστηκα τα πράγματα δυσκολευόμουν.

Έκανα 1.5 μήνα σπίτι μου σε προετοιμασίες για να φτάσω έτοιμη. Πίστευα ότι είμαι έτοιμη. Ένιωθα καλά, δεν ξέρω τι έγινε και δεν βγήκε αυτό που ήθελα. Στεναχωριέμαι πολύ, αλλά έχω έρθει συνειδητοποιημένη και μπορώ να προχωρήσω παρακάτω θεωρώ".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ